Afdelingen

Verkoop Buitendienst

Onze verkoop buitendienst bestaat uit een expert op het gebied van sterk, duurzaam en kwaliteitsgereedschap Paul Brekelmans. Hij kan u gepersonaliseerd adviseren over producten, meedenken over uw winkelinrichting en het programma gereedschappen welke het meest geschikt zijn voor uw zaak.

Paul Brekelmans

Voor advies over stelen, gereedschappen of het opstellen van schappenplannen kunt u terecht bij Paul. Hij kan eventueel ook assisteren bij de winkelinrichting. Paul is verantwoordelijk voor rayon Noord en Midden Nederland. Voor een voorbeeld van het schappenplan kunt u de volgende link gebruiken: schappenplan.

U kunt hem rechtstreeks bereiken op   06-83975583


Verkoop Binnendienst

Onze verkoop binnendienst kan u helpen met al uw vragen en u eventueel doorverwijzen naar de juiste persoon binnen ons bedrijf. Zij kunnen u informatie geven over producten en onderdelen, routes, levertijden, etc. Ook voor het aanvragen van een offerte bent u bij hen aan het juiste adres. 

U kunt de verkoop binnendienst telefonisch bereiken onder het nummer    073-5493285
Of u kunt vragen stellen via onze contactpagina.Administratie

Voor vragen over facturen, betalingen of andere financiële zaken kunt u terecht bij onze administratie.

Zij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar onder het nummer   073-5493285
Of u kunt vragen stellen via onze
contactpagina.Onze uitgebreide showroom

Wij beschikken over een showroom waar u diverse mogelijkheden van productpresentatie kunt zien. U kunt hier een indruk krijgen van hoe de producten eventueel ook bij u op de zaak gepresenteerd zouden kunnen worden. Wij kunnen u extra informatie geven over kwaliteit, productie en innovatie van onze producten. Op afspraak is het mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom. 


Personaliseren van uw product

Wij hebben de kennis en de mogelijkheid in huis om logo's en teksten te laseren in hout. Dit is een leuke manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Of om iets speciaals te doen voor uw klanten. Wij kunnen voor u een opmaak verzorgen en een proef laten zien. Vraag via onze contactpagina naar meer informatie en de mogelijkheden.Samenstellen van producten

Wij leveren zowel stelen, losse gereedschappen als compleet ingesteelde gereedschappen. Op de afdeling assemblage worden onder andere producten samengesteld, geëtiketteerd en gebundeld. Daarnaast kunnen op deze afdelingen ook stelen gelakt worden. En indien van toepassing kan er ook een ophangnietje in stelen geschoten worden.Magazijn, voorraad en logistieke diensten

Wij beschikken over diverse magazijnruimtes waar producten op voorraad gehouden worden om snel te kunnen leveren. Hier worden de orders verzameld en verzendklaar gemaakt. Om te zorgen dat de producten netjes bij u aankomen maken wij gebruik van diverse verpakkingsmaterialen en staan er bundelapparaten en een foliewikkelmachine. Transport

Kooijmans beschikt over een eigen vrachtwagen. Veel van onze orders worden door ons zelf weggebracht. Hierdoor heeft u meestal te maken met dezelfde chauffeur, die uw bedrijf kent en die op de hoogte is van eventuele specifieke afleverwensen. Heeft u een vraag of iets retour te geven, dan kan onze chauffeur u verder helpen.