A.H Kooijmans & Zn. B.V. is hét adres voor al uw professionele, kwalitatief hoogwaardige tuingereedschappen en gereedschapstelen. Wij leveren sterke en duurzame gereedschappen voor de hovenierssector, gereedschappen voor grond-, weg- en waterbouw, landbouw, tuinbouw, bosbouw, maar ook voor tuinders, stratenmakers en agrariërs. Kooijmans is de leverancier van sterke merkproducten en private label fabricaten. Hoog in ons vaandel staat een constante kwaliteit, hoge uitleveringsgraad en uitstekende klantenservice.  De meeste stelen komen uit onze eigen productie.


Wat kunnen wij betekenen voor onze dealers
Het webportaal van Kooijmans bestaat uit meer dan 5000 producten, voorzien van foto`s, extra informatie en gerelateerde producten en onderdelen. Ons team specialisten zorgt ervoor dat de informatie altijd up-to-date is, zodat u via ons webportaal makkelijk en snel uw bestellingen kunt plaatsen. We willen onze dealers zo goed mogelijk helpen en ontzorgen, zodat de eindgebruiker met goed en duurzaam gereedschap in aanraking komt. Voor een uitgebreide bestelprocedure kunt u klikken op hier.


Wat kunnen wij betekenen voor de consument en professionele eindgebruiker
Wij leveren uitsluitend via onze dealers, maar natuurlijk denken we met u mee. Ziet u op onze website producten waar u
interesse in heeft en wilt u weten waar deze te bestellen zijn, vul dan uw gegevens in op onze contactpagina. Wij mailen u dan de contactgegevens van een van onze dealers bij u in de buurt.


Service en constante kwaliteit
Wij leveren professioneel gereedschap met een lange levensduur. Ons webportaal stelt informatie beschikbaar zodat de goede keuze gemaakt kan worden in de aanschaf van het juiste kwaliteitsgereedschap. Aanbieden van kwaliteit aan de eindgebruiker staat centraal. Ons streven is om service te bieden met constante kwaliteit. Voor veel producten zijn vervangingsstelen of vervangingsonderdelen beschikbaar. Elk jaar verschijnt een Excellent Quality catalogus met nieuwe producten en veel professionele merken. Klik hier voor de bladercatalogus


Producten uitgelicht


Snoeien in de winter

Tips
Snoeien in de winter

Vele denken dat snoeien in de winter niet goed is voor het welzijn van de bomen. Maar niets is minder waar, het is zelfs heel slim om bomen te snoeien in de winter. Er zijn echter wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden, zoals dat het gereedschap scherp moet zijn om te voorkomen dat de wond van de boom niet heeld. Bezoek dezewebsite voor meer tips en tricks over het snoeien in de winter.

De gereedschappen die voornamelijk gebruikt worden zijn onder andere vouwzagen, stokzagen, snoeizagen snoeischarenen takkenscharen. Natuurlijk is het ook mogelijk om beugel- en handzagente gebruiken voor het snoeien van bomen.

Lees meer

Sneeuwschuiver/ Sneeuwbats

Handig
Sneeuwschuiver/ Sneeuwbats

Het blad is 50 cm met een essen PE-steel van 130 cm. Door de dikke steel heeft u betere grip en dat maakt het vrijschuiven van sneeuw op grotere oppervlaktes een pro.

Lees meer

Sneeuwschuiver gebogen verzinkt

Zeer sterk
Sneeuwschuiver gebogen verzinkt

Het blad van deze sneeuwschuiver met klembeugel is 45 x 29 cm. De IKAPÉ steel is 140 x 2,8 cm.
Zeer sterk, door het gebogen verzinkt kan deze sneeuwschuiver vastzittend en zelfs aangevroren sneeuw losmaken.

Lees meer

Kunststof sneeuwschuiver

Lichtgewicht
Kunststof sneeuwschuiver

Deze degelijke kunststof sneeuwschuiver met aluminium slijtstrip is perfect voor kleine hoeveelheden sneeuw.
De kunststof schuiver is 40 cm en de PD-steel van naaldhout is 120 cm lang.

Lees meer

EVEREST PREMIUM FIBERGLASS


Het merk EVEREST PREMIUM bestaat uit kwalitatief hoogwaardige slaggereedschappen met fiberglassteel zoals bankhamers, vuisthamers, voorhamers, klauwhamer en rubberhamer, maar ook bijlen en kloofbijlen. Gemaakt van hoogwaardig staal conform de DIN normen.
Klik op afbeelding voor de Everest site

LABORA TOOLS


Het merk LABORA TOOLS bestaat uit kwalitatief hoogwaardige straatmakersgereedschappen zoals straat- en tegelhamer, tegelklopper, steentrekker, bandentangen, tegeltang en een handhei, maar ook een richthamer, richtijzer en draadpennen. Klik op afbeelding voor alle LABORA TOOLS producten